Klik op het logo om naar de homepage te gaan

nieuwsbrief | november 2007

Beste klanten van Dreadspullen.nl, de dagen worden korter, en dat betekent dat de feestdagen er aan komen! We hebben niet stilgezeten, dus er zijn weer veel nieuwe producten, zoals aantal prachtige ruime mutsen en brede haarbanden. Verder is er op de site ook weer het een en ander verbeterd, en geven we je nog wat tips i.v.m. de drukte in December: hoe zorg je ervoor dat je je spullen zo snel mogelijk in huis hebt?

Om de nieuwsbrief correct weer te geven, moet je e-mailclient het downloaden van afbeeldingen toestaan. Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen.
Click here for the English version of the newsletter
.

In deze nieuwsbrief:

 1. Mutsen, mutsen en meer
 2. Sinterklazen en kerstmannen opgelet!
 3. Handige tips voor de website
 4. De dreadtool: in mini-uitvoering
 5. Sta je nog geregistreerd met een Hotmail-adres?
 6. Nieuwe verzorgingsproducten

1. Mutsen, mutsen en meer

De afgelopen weken hebben we heel wat nieuwe producten binnen gekregen, waaronder een veel mutsen met klep. Een kleine selectie:

Gebreide muts met ribbels (100% katoen), verkrijgbaar in groen, bruin en zwart

€ 15,90

Gebreide donkerblauwe muts met witte strepen (100% katoen)

€ 14,90
Zwarte muts met rastakleuren

€ 14,90
Muts uni met ruitpatroon (100% katoen), verkrijgbaar in groen, bruin en zwart

€ 14,90
Kleine lichthouten kraal met strass-steentjes

€ 0,15
Superbrede (30 cm), stevige band met slierten, regenboogkleuren, ook verkrijgbaar in zwart, en zwart met groene strepen

€ 14,90

Alle aanbiedingen zijn altijd te bekijken op www.dreadspullen.nl/specials.php, de nieuwste artikelen vind je op www.dreadspullen.nl/whatsnew.php. Een overzicht van alle kralen, gesorteerd op gatgrootte, vind je hier: www.dreadspullen.nl/beadsbyholesize.php.

2. Sinterklazen en kerstmannen opgelet!

Ook bij Dreadspullen kun je een hoop leuke cadeautjes vinden voor de (mede)dreadhead. Denk bijvoorbeeld aan de artikelen die alleen op Dreadspullen.nl te koop zijn. De Decembermaand betekent echter wel een hoop extra drukte. Wij zijn er op voorbereid, en zo ook de postdiensten, maar toch kan er enige vertraging optreden. Een paar belangrijke punten:

 1. We zullen vanaf nu de binnengekomen betalingen extra vaak controleren, zodat we bestellingen zo snel mogelijk kunnen versturen.
 2. Overmakingen vanuit het buitenland kunnen een week in beslag nemen. We raden daarom aan om met PayPal / Creditcard te betalen: dit kost 1 euro extra, maar de betaling is wel direct binnen. Betalingen binnen NL gaan uiteraard sneller, maar kunnen evengoed een dag of 2 duren, zeker als je gebruik maakt van een overschrijvingskaart. Verder is het handig om onze Postbank-rekening te gebruiken als je zelf een Postbank-rekening hebt, en onze Triodos-bankrekening als je bankrekening hebt.
 3. De postbezorging kan vertraging oplopen. Uit onze ervaring blijkt dat:
  • Post binnen Nederland in de 2 weken voor de kerstdagen 1 tot enkele dagen langer duren.
  • Vertragingen buiten Nederland extremere vormen kunnen aannemen. Van sommige klanten vorig jaar weten we dat Standard post er soms tot 3 keer langer over kan doen. Kies daarom altijd de Priority-optie bij het afrekenen van je bestelling. Ook Priority-post kan enige vertraging oplopen; toch is dit de snelste manier om de bestelling in huis te krijgen, zeker in combinatie met PayPal-/Creditcard-betaling.

Tot slot: uiteraard zullen de meeste bestellingen binnen de gebruikelijke overkomstduren bezorgd worden. Toch moet je -zeker als je iets voor de kerst wilt hebben- rekening houden met bovenstaande punten. En hoe sneller je bestelt en betaalt, hoe eerder je het hebt! Dreadspullen wenst je alvast fijne feestdagen en een voorspoedige postbezorging toe!

3. Handige tips voor de website

De website heeft zo zijn handigheidjes die je misschien niet 1-2-3 ontdekt. Bijvoorbeeld:

 • Alle informatie bij elkaar: in de loop van de tjd is er op de Dreadspullen-site heel wat informatie komen te staan. Vanaf nu kun je alle info vanaf 1 informatiepagina benaderen.
 • E-mail bij verzending: je ontvangt automatisch een e-mail als je bestelling is verzonden. Als er een Track & Trace-nummer is, staat deze ook in de e-mail, zodat je het pakketje kunt volgen.
 • Favoriete producten en winkelmandje in 1 oogopslag: als je door de producten surft, zie je aan de rechterkant altijd de inhoud van je mandje staan, populaire producten uit de desbetreffende categorie en ook je verlanglijst (voor de verlanglijst moet je wel ingelogd zijn).
 • De website is vertaald naar het Frans en Duits: misschien niet zo interessant voor jezelf, maar wie weet ken je een dreadhead in het buitenland die graag wat dreadkralen o.i.d. zou willen bestellen. Uiteraard verzenden we naar alle landen in Europa en ook een aantal daarbuiten (bijv. VS, Canada en Australië)
 • Een aantal misschien al bekende, maar toch handige tips:

 • Nieuwe producten sinds vorige bezoek bekijken: je kent vast de pagina met nieuwste producten al. Als je bent ingelogd, zie je daar ook een link staan om de producten te bekijken die er sinds je vorige bezoek zijn bijgekomen. Zo zie je niets meer over het hoofd!
 • Vaste-klantenkorting: als je voor mee dan 30 euro aan producten hebt gekocht, krijg je bij je volgende bestellingen korting. En hoe meer je gekocht hebt, hoe hoger de korting! Bij je account-gegevens zie je staan hoeveel korting je krijgt (als je al voor 30 euro aan producten hebt gekocht).

4. De dreadtool: nu ook in mini-uitvoering!

Je kent misschien de dreadtool al: een soort grote haaknaald met klepje eraan, zodat hij niet blijft haken als je hem door de dread haalt. Voor stevige dreads kan de gewone dreadtool wat te groot zijn. En daarom is ie er nu in mini-uitvoering!

Alle dreadtools werken op dezelfde manier: je steekt de naald door de dread, en je moet dan uitkomen op de plek waar je losse haren hebt zitten (2). De losse haren doe je vervolgens achter het haakje. En dan trek je de tool voorzichtig weer terug (3). Zo kun je losse haren door je dread heen rijgen.

Omdat deze dreadtool klein is, kun je er makkelijker mee door stevige dreads. De Dreadtool mini kost 2,90 euro en er zit een beschermdopje bij. Misschien handig om pluisvrij te kerstdagen door te komen?

5. Sta je nog geregistreerd met een Hotmail-adres?

Als je deze nieuwsbrief op een Hotmail-adres ontvangt, raden we aan om het e-mailadres in je accountgegevens te wijzigen. Waarom? Omdat de servers van Hotmail een tijd terug 'besloten' hebben om veel van onze mails te weigeren. Dat is best vervelend: je bestelt, en je krijgt dan helemaal geen informatie per e-mail. Ook in de map met verwijderde items en spam zijn de bevestigingsmails niet te vinden. Daarom moet je bij Dreadspullen.nl een ander e-mailadres opgeven als je wilt bestellen. Hoe gaat dit:

 1. Als je geen ander e-mailadres hebt, kun je er makkelijk en gratis één aanvragen. Bijvoorbeeld bij Gmail.com.
 2. Als je nieuwe e-mail werkt, kun je het nieuwe e-mailadres op Dreadspullen.nl opgeven. Je logt in met je Hotmail-adres (want dat adres is bij ons bekend!). Op je account-pagina vul je het nieuwe adres in, en sla je dit ook op. (Als je je wachtwoord vergeten bent, klik je op "Wachtwoord vergeten?" en vul je daar je Hotmail-adres in. We sturen je dan een e-mail met je wachtwoord, zodat je bovenstaande kunt uitvoeren)
 3. Nu kun je je bestelling gewoon afrekenen en onze bevestigingsmail ontvangen. Vergeet niet dat je bij de eerstvolgende keer inloggen je het nieuwe e-mailadres moet gebruiken. Tot slot nog een tip: als je een e-mailadres bij Google aanvraagt, kun je de mail automatisch door laten sturen. Je vindt dit op de Gmail-site bij Instellingen > Doorsturen en POP.

6. Nieuwe verzorgingsproducten

Dread Head HQ heeft een aantal nieuwe verzorgingsproducten voor je weten te bemachtigen!

Dread Butta
Hydraterende 'butta' voor een verzorgde look

€ 15,90
Dreadlicious, Cherry bomb
Verzorgende spray om je dreads te voeden en lekker te laten ruiken

€ 12,90
Zasta
Om je dreads makkelijk uit te kammen (en dan kort erna weer nieuwe dreads zetten ! ;-))

€ 15,90

Dready groeten van Linda!


De nieuwsbrief komt 3 à 4 keer per jaar uit. Als je hier geen interesse meer in hebt, kun je je afmelden op de account-pagina of even mailen naar info [at] dreadspullen.nl.

Contact | Afmelden voor de nieuwsbrief kan op je account-pagina © 2006-2007 Dreadspullen