Klik op het logo om naar de homepage te gaan

nieuwsbrief | februari 2012

O, wij zijn zo blij met onze nieuwste aanwinsten van Dr. Bronner: schattige piepkleine flesje vloeibare biologische zeep! En ook hebben weer nieuwe handgemaakte haarbanden binnen van Gemski. Tot slot goed nieuws voor klanten buiten Nederland!

Alle aanbiedingen zijn altijd te bekijken op www.dreadspullen.nl/specials.php, de nieuwste artikelen vind je op www.dreadspullen.nl/whatsnew.php. Een overzicht van alle kralen, gesorteerd op gatgrootte, vind je hier: www.dreadspullen.nl/beadsbyholesize.php. Alle piercingsieraden kun je per maat bekijken op deze pagina: www.dreadspullen.nl/piercingsbysize.php

Om de nieuwsbrief correct weer te geven, moet je e-mailclient het downloaden van afbeeldingen toestaan. Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen.
Click here for the English version of the newsletter
.

In deze nieuwsbrief:

  1. Dr. Bronner-nieuws
  2. Aangevuld en nieuw: haarbanden van Gemski
  3. Lagere tarieven internationale verzending
  4. Nieuwe producten

1. Dr. Bronner-nieuws

Nieuwe miniflesjes van 60 ml van Dr. Bronner

Zo schattig, de nieuwe flesjes van Dr. Bronner. Ze zijn er in alle 8 smaken, voor € 3,50 per stuk. Leuk om cadeau te geven, nieuwe variaties te proberen of op reis; de zeep is niet alleen als shampoo te gebruiken, maar ook als zeep voor de huid en om kleding en vaat te wassen.

4 nieuwe bodylotions

Dr. Bronner bodylotions

Naast de nieuwe flesjes, hebben we ook 4 nieuwe bodylotions van Dr. Bronner. Deze zijn ook biologisch en fairtrade. Heerlijk om je huid te verwennen! Verkrijgbaar in Lavendel-kokos, pepermunt, patchouli-lime en sinaasappel-lavendel. € 11,90 voor 237 ml.

Verwacht

Het feest gaat nog even door: binnen 2 weken verwachten we ook flessen vloeibare zeep van Dr. Bronner in een nieuw formaat: 472 ml. Lekker groot, en in alle smaakjes zal deze verkrijgbaar zijn voor € 12,90. Houd de site dus in de gaten!

Gratis samples

Om je plezier te doen, ontvang je bij elk besteld Dr. Bronner-product een gratis sample van een ander Dr. Bronner-product. Wacht niet te lang, want OP=OP!

2. Aangevuld en nieuw: haarbanden van Gemski

In november vertelden we vol trots handgemaakt producten van Gemski te hebben. Ze waren snel uitverkocht, maar zijn inmiddels weer aangevuld! Ook heeft Gemski met de vingerhaaktechniek iets nieuws voor ons gemaakt.

Handmade purple-gold headband by Gemski
Nieuw: haarband paars-lila-goud. Gemaakt van lekker dik garen wat een prachtige structuur heeft. € 12,90
Handmade black rasta dreadtube
Dreadtube in zwart met rastastrepen. Een strakke muts om je hoofd warm te houden, waar je dreads aan de achterkant eruit kunnen. Ook verkrijgbaar in groen met bruin. € 15,90
handmade emerald head band
Brede haarband in petrol met wat mosgroen en roodtinten. € 12,90

3. Lagere tarieven internationale verzendingen

3D-man lifting parcels

Goed nieuws! De tarieven voor internationale zendingen tot 2 kg gaan omlaag. (Geldt niet voor klanten in Nederland, Frankrijk en haar overzeese gebieden). In onderstaande tabel vind je de nieuwe tarieven, en de korting t.o.v. de voorgaande tarieven. Zo is een envelop tot 50 gram 20% goedkoper geworden.

Gewicht tot EU1* + Zwitserland VS, Canada, Australia en Nieuw Zeeland
50 gr. € 2,00 (-20%) € 2,90 (-26%)
100 gr. € 2,40 (-4%) € 3,50 (-10%)
250 gr. € 4,80 (-2%) € 8,90 (10%)
500 gr. € 6,90 (-5%) € 10,90 (-8%)
750 gr. € 7,90 (-27%) € 12,90 (-19%)
1000 gr. € 9,90 (-3%) € 14,90 (-6%)

* EU1: Belgium, Gemany, UK, Ireland, Spain, Luxembourg, Austria, Denmark, Sweden, Poland, Portugal, Liechtenstein, Malta. We verzenden ook naar andere Europese landen zoals Noorwegen en Italië. Zie hiervoor tarieven voor internationale zendingen.

NB: wil je weten wat de verzendkosten voor jouw adres zijn? Doe wat in je mandje op www.dreadspullen.nl, en je ziet het vanzelf staan.
Een laatste tip: op de pagina met je winkelmandje staat hoeveel gram je nog toe kunt voegen, zonder meer verzendkosten te betalen. Wees slim en maak er gebruik van!

4. Nieuwe producten

Er zijn heel wat nieuwe producten bij gekomen. WIl je alle nieuwe producten zien sinds je laatste bezoek? Log in op de website en ga naar de pagina met nieuwe producten.

Comfortabele donkerblauwe haarband
Comfortabele, donkerblauwe haarband. € 2,75
Yaoh veganistische dreadzeep, geschikt voor jonge dreads
Yaoh veganistische zeep - citrus, geschikt voor jonge dreads. € 8,90
Yaoh veganistische lippenbalsem kokos met SPF15
Yaoh veganistische lippenbalsem kokos met hennepzaadolie. SPF15. € 3,50

Brede, gebreide haarband en sjaal in één. In zwart en donkerpaars. € 8,90
Roodbruine dreadkraalRoodbruine glazen dreadkraal. € 0,45
Elastische ketting met houten kraaltjes in vrolijke kleuren. € 3,50. Meer sieraden.

Dready groeten van het Dreadspullen-team!


De nieuwsbrief komt 2 à 4 keer per jaar uit. Als je hier geen interesse meer in hebt, kun je je afmelden op de account-pagina of even mailen naar info [at] dreadspullen.nl.

Contact | Afmelden voor de nieuwsbrief kan op je account-pagina © 2006-2012 Dreadspullen - Powered by Dre@dcat